tablonia.com

 

Mariona Dalmau: Vident i tarotista Catalana

15/02/2019

El meu nom és Mariona Dalmau. Sóc Vident i Medium i des de petita tinc la sort o la desgràcia (en molts casos) de avançar-se als esdeveniments abans que ocorrin i veure coses que la resta no poden o no saben com fer-ho. Vaig néixer a un poble de Girona i ara estic a cavall entre Lleida i Barcelona. Vaig a parlar-vos de Tu a Tu, explicant amb sinceritat el que sento, el que em passa, el que percebo i com sóc, la part humana de tot això. Fes- me preguntes directes, posem a prova! Porto tota la vida dedicada a ajudar als altres mitjançant la meva vidència. També utilitzo el pèndul, la baralla Espanyola i altres màncies, depenent del tipus de consulta que em facin.

Contacto: SANDRA
Estadísticas
Listado: 47695 veces
Visitas: 228

Contactar Compartir Marcar Denunciar


Anterior


Anuncios similares a Mariona Dalmau: Vident i tarotista Catalana:


Términos Privacidad Cookies Consejos Contacto Enlázanos

Otras webs de Cybernet Soluciones:
Es-Fácil! · SumaClickS · ClickXti · MiHucha · AfiliaPlus · iPhone-gratis · GanaPremiosGratis · PremiOferta · MultiPremio · PremioFacil · Chister · Taroot · MiHucha · iOferta ES / FR / DE
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.
Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí